Foto-foto Artis Bugil lan Video Mesum

Akhir-akhir iki, meh saben dina tulisan paling dhuwur ing seputar wordpress.com ngupas masalah artis beradegan mesum lan foto-foto bugil. Contone bab adegane Saipul Jamil karo Kiki Fatmala nalika suting film Pijat Atas Tekan Bawah  garapane sutradara KK Dheraaj. Wektu iku dikabarake pas adegan mijet, Ipul sempat ngremes bokong alias pantate Kiki Fatmala.

Ana maneh, foto-foto bugile mantan artis cilik  Dea Imut. Ing wordpress, kabar bab iki uga akeh sing ngeklik. Banjur foto-foto adegan mesum mahasiswa IPDN, pirang-pirang dina nangkring neng Tulisan Teratas dari Seputar WordPress.com. Sak durunge kuwi, foto-foto syur-e  Sarah lan Rahma Azhari  ya dadi incerane blogger.

Dadi, meh saben dina ana berita bab pornografi. Mbuh iku gambare artis, mahasiswa, utawa pelajar. Apa maneh akeh blogger sing pancen sengaja ngusung bab pornografi iki neng blog-e. Tujuane ben akeh sing ngeklik. (iki mung kiro-kiro)

Ning sing jelas iki fenomena menarik sajroning dunia maya. Dene masyarakat nyatane isih seneng ndeleng lan maca informasi kaya ngono kuwi tinimbang kabar liyane sing luwih membangun. (soale kabar sing membangun iku rek…! biasane menjemukan)  

Siji maneh, sing paling digoleki penggemar blog, berita bab lowongan pegawean utawa lowongan pekerjaan.  Yen ana kabar iki, iso dipastekake bakal akeh sing ngeklik. Amarga pancen pengangguran ing nuswantara tercinta iki isih akeh. Tur jaman saiki golek gawean ya angel. Jarene kancaku, golek gawean iku luwih angel tinimbang nggoleki dhemit (jim, setan).

Rong perkara iku pantes dipikirake kabeh manungsa. Iki pratanda apa ? (aku ora ngerti).  Sing jelas perkara iki kudu ndang diwedar, supaya gampang antisipasine nalika ana dampak negatif sing muncul. Nuwun

Iklan

17 Komentar »

  1. ZUL said

    bagi qm pecinta video2 bokep neraka bagi qm nantinya!!!!!!!!!!!!!!

  2. Opo ono kaitan ongko 13 ing Dhea Imut lan Pemilu 2009? Moco nang blogku. Matur nuwun.

  3. hla…. y kuwi kasunyatan mas…. wong saiki donya informasi mboten saged dibendung, mulo mugi awake dewe gadah filter piyambak-piyambak, kajenge mboten keseret arus…. lha nggih mekaten ta…. nyuwun sewu kula aturi nyambangi rerasan kawula : http://anjaswijanarko.com/2009/03/05/lost-in-paradise/

  4. omeng said

    G ngerti mas artinya.. Kalo boleh saran, ikutkan jg dalam versi bahasa Indonesia soalnya saya orang sulawesi.

    Tumetesingkabar: Terimakasih sarannya, nanti akan saya pertimbangkan versi Indonesianya.

  5. Ulfi said

    Aq meluan ole’h ora..
    Carane piye to.??

    tumetesing kabar: meluan menapa nggih maksute ?

  6. juniantosetyadi said

    Mas Joko, ora nggumun yen meh saben dina ana berita bab pornografi. Penyebabe jelas, amarga ndonya iki pancen dikuasai setan sing seneng bangsa ala-ala, termasuk pornografi. Coba penjenengan mbuka Alkitab. Ana Kitab 1 Yohanes Pasal 5 ayat 19 katulis, “Seluruh dunia berada dalam kuasa si fasik.” Donya iki nyerminke kepribadian makhluk roh sing ora katon iku —setan sing fasik— sing “sedang menyesatkan seluruh bumi yang berpenduduk”. (Penyingakapan/Wahyu Pasal 12 ayat 9).

  7. omiyan said

    heheheh sami sami kang ayeuna maha jadi teu parararuguh berita teh loba fitnah na hahahah

  8. rizal said

    males ngurusi artis,,,mereka itu suruh ke hutan aja

  9. alva212 said

    pancen donya wis tambah sepuh,tambah panas,dadi yo ora nggumunake maneh menawa akeh wong sing padha sumuk lan banjur nguculi panganggone mbaka sithik,rak yo ngono kuwi to?
    nyuwun sewu menawa tulisanku kurang kepenak diwaca,maturnuwun

  10. grubik said

    Yo, pancen nek bab ngono kwi sangat merangsang tangan buat ngeklik je om..

  11. and_x said

    Donya pancen wis rusak, sing dilarang mesti akeh sing goleki…

    Wah, lagi pisan iki aku maca blog boso jowo..
    Salut boz…

  12. nave marcel said

    teLek Lencong….

  13. jery said

    maudoooong jadi brooooonis……?????

    biar kecil-kecil gini, bisa buat anak kecil loooooh…….///////

  14. Andree said

    Weeww.. makin byk ja foto bugil lokal yg beredar di internet…

  15. ya…..kuwi hal biasa buat semangat hidup agar diusia tua nanti haL YANG BURUK TIDAK TIMBUL LAGI alias INSYAF.

  16. Arifin said

    Sexy

  17. yessy aci said

    bugil bugillan yok

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: